Muzica populara
»

Termeni si conditii

Termeni si Conditii de utilizare

Va rugam sa cititi "Termeni si Conditii de utilizare" pentru ca in aceasta pagina sunt reglementate drepturile si responsabilitatile vizitatorilor, precum si conditiile in care sunt prezentate informatiile despre continutul www.muzicapopulara.net.

Accesarea paginilor www.muzicapopulara.net este permisa numai daca acceptati ferm si neconditionat termenii si conditiile de utilizare specificate in aceasta pagina, precum si termenii si conditiile de utilizare impuse de platforma www.youtube.com (http://www.youtube.com/t/terms). Termenii si conditiile de utilizare se aplica indiferent de modul in care accesati paginile www.muzicapopulara.net, de pe un calculator personal, telefon mobil, tableta sau orice alt dipozitiv care permite citirea paginilor web.

Accesarea fisierelor multimedia, audio si/sau video, fisierelor grafice se face sub incidenta termenilor si conditiilor impuse de platforma www.youtube.com (http://www.youtube.com/t/terms). Transferul pachetelor de date audio si/sau video, inclusiv elemente grafice (de exemplu: poze) se realizeaza in mod direct de pe mediile de stocare ale platformei www.youtube.com si dispozitivul dumneavoastra de lecturare al acestor date. www.muzicapopulara.net nu este parte a modului de transferare, conexiunea intre dispozitivul dumneavoastra de lecturare si platforma www.youtube.com se realizeaza direct.

Folosirea informatiilor prezentate in www.muzicapopulara.net pentru accesarea datelor stocate pe platforma www.youtube.com se poate face de catre utilizatori in conditii de anonimat sau (in viitor) prin folosire unui nume de utilizator si o parola de acces. Utilizatorii anonimi au dreptul de a consulta gratuit datele prezentate public in www.muzicapopulara.net si pot accesa mediile de stocare de pe platforma www.youtube.com in conditiile impuse de detinatorul acesteia. Utilizatorii inregistrati vor avea dreptul sa-si creeze biblioteci de informatii privind anumite date stocate pe platforma www.youtube.com. Bibliotecile create vor putea fi facute publice sau doar impartite cu lista de "prieteni" sau pot fi strict de uz personal. Datele inregistrate la crearea unui cont sunt confidentiale si nu vor fi facute publice de catre www.muzicapopulara.net. Numele de utilizator si parola sunt personale. www.muzicapopulara.net nu va permite inregistrarea de utilizatori diferiti cu acelasi nume de utilizator si aceeasi parola. www.muzicapopulara.net pastreaza confidentialitatea asupra acestor date insa nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu cauzat sau in legatura cu furtul sau insusirea ilegala a numelui de utilizator sau parola, divulgarea numelui de utilizator sau parola, sau autorizarea de oricine altcineva care va utiliza numele de utilizator sau parola. Sunteti de acord sa ne notificati imediat ce veti avea suspiciunea ca o terta persoana ar putea utiliza in mod neautorizat numele si parola dumneavoastra si sa dispuneti dezactivarea numelui de utilizator, a parolei sau schimbarea acestora din motive de securitate. www.muzicapopulara.net isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta orice cont de utilizator, in orice moment. www.muzicapopulara.net poate sterge partial sau total informatiile ce fac referinta la anumite date stocate pe platforma www.youtube.com, fara nici un fel de somatie sau notificare chiar daca acestea au fost adaugate de catre utilizatori inregistrati si chiar daca aceste sunt accesate doar prin conturile personale. Aveti dreptul unilateral sa dezactivati contul creat, in orice moment, indiferent de motivul pe care-l aveti, fara nici un fel de obligatie de a justifica aceasta decizie.

www.muzicapopulara.net nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile site-ului nu pot fi accesate partial sau total, de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata / nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Nu ne asumam nici un fel de responsabilitate asupra modului in care decideti sa folositi informatiile prezentate in www.muzicapopulara.net si nici asupra consecintelor ulterioare actiunilor intreprinse de dumneavoastra.

Modul de prezentare, valabilitatea sau utilizarea URL-urilor (hyperlinkurile) incluse (sau la care se face referire) oriunde in paginile www.muzicapopulara.net, indiferent de forma de legatura sau redirectionare a conexiunii, cu sau fara intermediul www.muzicapopulara.net nu constituie o sustinere de catre noi, nici nu ne asumam vreo obligatie, responsabilitate sau raspundere din partea www.muzicapopulara.net. Nu verificam, nu aprobam si nici nu ne asumam vreo responsabilitate pentru aceste terte parti sau site-uri.

Orice litigiu, conflict sau orice forma de nemultumire referitoare la prezentarile grafice, audio sau video de pe platforma www.youtube.com, prezentate in linkurile din paginile www.muzicapopulara.net se solutioneaza prin adresarea directa a dumneavoastra catre platforma www.youtube.com (http://www.youtube.com/yt/copyright/ro/copyright-complaint.html). Copiati adresa URL a locatiei unde sunt stocate fisierele contestate (dati click dreapta pe videoclip, apoi selectati "Get video URL") si raportati-o in formularul de reclamatie al platformei www.youtube.com. Prezentarile respective din paginile www.muzicapopulara.net vor disparea instantaneu dupa suspendarea/stergerea de pe mediul de stocare al platformei www.youtube.com.

Sugestiile, comentariile, parerile personale si orice alte informatii referitoare la www.muzicapopulara.net sunt extrem de importante pentru noi si va adresam rugamintea sa ni le comunicati indiferent cat de banale vi se par dumneavoastra. Atat propunerile constructive cat si criticile sau aprecierile pozitive sunt primite cu draga inima in egala masura. Folositi formularul de contact pentru o comunicare rapida. Declinarea identitatii dumneavoastra confera plusvaloare comunicatului, insa nu este obligatorie.

Ne rezervam dreptul ca in orice moment, oricand, indiferent de motiv, de a modifica termenii si conditiile de utilizare www.muzicapopulara.net dupa cum vom considera de cuviinta. Dumneavoastra aveti obligatia ca la fiecare accesare noua a paginilor www.muzicapopulara.net sa lecturati in prealabil aceasta pagina. Dupa ce le-am posta pe site, aceste modificari intra in vigoare imediat.