Muzica populara
»

Mesaj pentru artisti

Despre drepturile de autor
Preluarea materialelor existente pe platforma Youtube se face in baza termenilor si conditiilor impuse de aceasta, fara sa fie nevoie de acceptul individual al fiecarui deponent. Daca exista vreo interpretare muzicala sau creatie care va apartine, pentru care nu exista acceptul dumneavoastra pentru mediatizare online, va sfatuim sa contactati imediat Youtube si sa solicitati masurile indreptatite (http://www.youtube.com/yt/copyright/ro/copyright-complaint.html). Piesele suspendate la auditie nu vor mai aparea nici in paginile www.muzicapopulara.net, pentru ca www.muzicapopulara.net nu are nici un fel de rol in redarea muzicala a pieselor folclorice, transferul acestora de pe mediul de stocare Youtube spre playerul de pe dispozitivul dvs. se face in mod direct. Afisarea pozelor sau a capturilor de ecran din videoclipurile de pe Youtube se face in concordanta cu legea in vigoare, specificand sursa de unde sunt preluate, respectiv Youtube.com. Este suficient sa fie sterse din contul de Youtube al deponentului si acestea nu vor mai fi afisate in paginile www.muzicapopulara.net .

Referitor la mediatizare
- www.muzicapopulara.net prezinta repertoriul individual al artistilor de muzica populara in limita disponibilitatilor existente pe platforma Youtube.
- Daca doriti sa includem anumite piese muzicale, este necesar sa le adaugati pe platforma Youtube (prin contul dumneavoastra sau al altor persoane inregistrate) si sa asteptati ca unul dintre utilizatorii www.muzicapopulara.net sa recomande piesele respective pentru a fi indexate in baza noastra de date. In viitorul apropiat vom crea mecanismul prin care veti putea sa va administrati singuri datele referitoare la dumneavoastra, astfel incat promovarea de care veti beneficia sa fie cat mai in concordanta cu tendintele de viitor pe care le urmariti (administrarea proprie va fi gratuita 100%).
- www.muzicapopulara.net nu face referire la marci inregistrate. Indiferent de numele prezentate: Ion, Vasile, Gheorghe, Maria, Elena si oricare altul. www.muzicapopulara.net prezinta doar nume de persoane publice, date si referinte despre repertoriul lor muzical. Am specificat acest aspect pentru ca ne-ar durea sa ne spuna cineva: "Eu sunt Vasile, marca inregistrata si vreau ..." . Nu ne intereseaza marcile inregistrate si nu vrem sa aducem nici un fel de prejudiciu nimanui, fie ca suntem din acelasi neam sau nu.

Conduita www.muzicapopulara.net
- suntem promotori ai valorilor culturale autentice romanesti
- prezentam date si fapte ce fac cinste poporului nostru
- nu ne intereseaza viata particulara de natura tabloida a persoanelor publice (in fond si la urma urmei, toti suntem oameni), prezentam doar ceea ce-i recomanda pe artistii nostri
- nu cerem bani pentru includerea artistilor in www.muzicapopulara.net pentru ca nici ei nu cer bani ca sa cultive in inimile noastre mandria ca SUNTEM ROMANI !
- nu i-am cerut lui Stefan cel Mare acceptul de a intra in cartea de istorie, nici lui Mihai Viteazu sau lui Avram Iancu si nu le cerem acceptul nici artistilor nostri pentru a fi inclusi in www.muzicapopulara.net. Consideram ca istoria se scrie in fiecare moment, cu sau fara acceptul nostru, mai ales daca suntem persoane publice.